Az ördöggel is összefogna az MSZP a kormány leváltása érdekében, a Jobbikal azonban nem - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kovács László, a Magyar Szocialista Párt alelnöke az LMP javaslatára, amely szerint a három párt összefoghatna a kormány leváltása érdekében.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia
@orogordog: Ha mindenki betartja én is elfogadom....
Még azt is, hogy más helyről más szemszögből másként látunk dolgokat.
De ma Magyarországon sokan azt gondolják, hogy az ellenzékiség egyetlen megnyilvánulásra jogosult formája a politikai gyűlölködés, minden elutasítása ami jelenleg történik és mindenki rágalmazása gyalázása aki nem tagadja azok jogosságát...

szaboria1
@senkifia: Anno én nagyon bíztam a fídeszbe de 98 őszén nagyot csalódtam bennük. Már akkor is mást mondtak és mást cselekedtek. Volt egy két dolog amire azt mondtam helyes pl az adományok meg adóztatásának el engedésével is egyet értettem amit eltörölt most a fidesz . De a szomorú,hogy most még rosszabbul csinálja mint az első ciklusukban.
moiszikf
@senkifia: Akkor hogyan lehetett szétlopni az országot,önkormányzati szinten is,ha egyszer Ti is ott ültetek,sokszor többségben?
moiszikf
Ez a Jobbiknak a lehető legnagyobb elismerés!
marlin
@senkifia: Jelöld már meg, hogy melyik hozzászólásod kapcsolódik a cikkhez??

Mert az összes megnyilvánulásod arról szól, hogy vagy sértegetsz nálad értékesebb embereket, vagy vonyítva panaszkodsz(!), hogy "megválaszolták" a sértéseidet!! Az, hogy sértegetsz másokat, meg értelmetlen baromságokról "értekezel", nem tesz itt másokkal egyenlővé!! Maradsz ami lettél, ami vagy, amivé váltál!!

A mocskolódást, a gyűlölködést, a rágalmazást, a gyalázkodást pedig te meg a "magadfajták" hoztátok be a köznyelvbe az elmúlt nyolc év alatt!! Nem kell(ene) a saját sajnálatos "teljesítményetekért"máshol keresni bűnbakot!!

És ha nagyon szeretnéd(!) beszélgethetünk az esztergomi virágboltosról, meg arról, hogy kit kell(ene) leköpködni!!
KöBüKi
Kovács elvtárs "jó" elvtárs!!!!!!!!!!!!
A maszop-tól ördögibb ördög csak egy van : és ez a fütyisz!!!!!!!!!!!!!!
Mond "Lacika" - Te ekkora hülye vagy??????????????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.