"Nem a szavak, sokkalta inkább a tettek beszélnek" - így kommentálta a Fidesz frakcióvezető-helyettese keddi közleményében a Balázs József fideszes parlamenti képviselő és Juhász Oszkár gyöngyöspatai jobbikos polgármester közötti telefonbeszélgetés ügyét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kinyílt a bicska a zsebemben
@brumi58: Az a baj, hogy a tettek is beszélnek, de attól a szavak még hallhatóak! Ezt egyébként a rádióban kellett volna elmutogatnia, hogy jobban megértsék a hallgatók!
moiszikf
Tisztelt @senkifia! Légyszi',erre írjál valami hangzatos pártmaszlagot!
marlin
A Fidesz kommentálta az elkapott telefonbeszélgetést
Ezen nincs mit kommentálni, ha meg akarják őrizni az arcukat, akkor a Balázstól vegyék vissza a mandátumot, oszt Jónapot!!
a Pepita
@marlin: Micsodájukat? Arcukat? Szerintem tojnak erre. Ez már a pőre, leplezetlen hatalom megtartásról szól. Egyszerűen nem mondanak semmit, aztán 2-3 nap eltelik, jönnek az új ügyek, új botrányok és a kutya sem beszél erről. Eddig bejött.
Dr. Akula
@kinyílt a bicska a zsebemben: Na most tettem valamit. Szerinted hallotta valaki?:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.