Vágjunk egyből a közepébe: Tudtátok hogy az állami költségvetés szemszögéből nézve 26 egyetemi vagy főiskola hallgató = 1 elítélt? Ugyanis a hallgatói normatíva 116 500 forint évente, még egy elítélt költsége napi 8350 forint. Az 1 hónapban 250 200 forint. 1 évben az már 3 000 240 forint. Ha utánaszámolok, akkor szépen kijön, hogy az egész évi adóm nem fedezi mondjuk "K. István" elítélt éves "fogvatartását" ... ej, de szép! Máris motiváltan dolgozok tovább ...

Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Én örülnék, ha bruttóban keresnék évi hárommilliót! Mikor jut egy családban egy főre havi 250 ezer forint!
Sííva
Ja! Egyébként Tent City! Főleg a minősített emberölésért és más erőszakos bűncselekményekért, visszaesőknek, pedofil bűncselekményekért és más most nem jutott eszembe, de biztos van még!
csutak
Én az élet pártján vagyok éppen ezért értenék egyet egy ilyen dutyi létesítéséhez!
Mert a normálisan élőnek legyen már több joga annál aki vastagon lesz@rja az írott és íratlan szabályokat!
De azt a "jogvédőt" aki ez ellen tiltakozik betelepíteném kettő hónapra Zádorfalvára, utána kettőre Szakácsiba és a végén kettőre a szegedi Cserepes sorra!

Utána is jogvédő lenne csak éppen a többségi jogot védené onnantól!
kinyílt a bicska a zsebemben
A mi Joe bácsink az Orbán. Ő megteszi ugyanezt a becsületes, de "lecsúszott" emberekkel! A börtön ablakába nálunk csupa mosolygó embert láthatsz, de ha szét nézel az utcán szinte csak gondterhelt arcokat látsz! (kis túlzással) Azokkal ellentétben akik bent vannak, a kintiek közül sokan lehet azt sem tudják mit fognak enni holnap, vagy hol fognak aludni. A falakon belül számítanak az emberi jogok, kívül ellaposodik az emberi jog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.