A kormányzatnak nem áll módjában elfogadnia azt, hogy a Magyarországi Református Egyház (MRE) lemond mintegy 200 millió forint állami támogatásról az államadósság csökkentése céljából - jelentette be Bölcskei Gusztáv, az MRE zsinatának elnöke csütörtökön Tatán a Csillagpont református ifjúsági találkozón.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mert a kormány nem is gondolta komolyan az államadósság csökkentést. Az államadósság csökentő alap csak egy bohóckodás nem több. Ráadásul szabadságharcos fővezírünk nyaralni ment a horvát tartományba tehát az államadósság elleni harc bizonytalan ideig szünetel. Hahaha.
kinyílt a bicska a zsebemben
Milyen Zsolt? Semilyen? Jó, hogy nem tudja elintézni. Egyébként minek az állami támogatás az egyháznak ha nincs is rá szüksége, vagy tudja nélkülözni? Szórják ezek a pénzt eszveszettül, csak mint a konkrét példa is mutatja, néha ki is derül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.