Egyedül indult a posztért, és újra is választották a Magyarországi Cigányszervezetek Fórumának élére Kolompár Orbánt. A politikus a küldöttgyűlés után azt mondta, szerinte a kormány közmunkaprogramja csak növeli a romák és a hátrányos helyzetű tartós munkanélküliek nincstelenségét és kitaszítottságát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Az Orbán név nem hazudtolja meg viselőjét, akár kereszt, akár vezetéknév. Cigány vér, cigány tempó, rabló, gyilkos hajlamok. Tanulás, diploma, mind hiába. A cigány cigány marad. :( Kihalásra ítélt fajta, nem életképesek!
Dr. Akula
@Böjti Banyus: "Kihalásra ítélt fajta, nem életképesek! "
No, ebben nagyot tévedsz! Ők szaporodnak, mindenfelé, nem csak nálunk, a fehér ember meg fogy, hal kifelé. És ezen csak egyféleképpen lehetne változtatni.......
Dr. Akula
Ja, és: ez a Zorbi miért nincs már sitten??? 6 féle büntető eljárás folyik ellene.
Rézangyal
@brumi58: Hosszú távon gondoltam. Olyanok, mint a vírusok. Csak a gazdatest segítségével tudnak életben maradni. Ha a gazdatest elpusztul, végük, önállóan képtelenek életben maradni!
szaboria1
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
DR Eric CARTMEN
Ezekbe a "demokratikus" szervezetekbe ez a stílus hogy 1 jelöltből lehet választani. (fidesz-fidelitasz-roma fórum) Kádár elvtárs elismerően bólogatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.