Egyedül indult a posztért, és újra is választották a Magyarországi Cigányszervezetek Fórumának élére Kolompár Orbánt. A politikus a küldöttgyűlés után azt mondta, szerinte a kormány közmunkaprogramja csak növeli a romák és a hátrányos helyzetű tartós munkanélküliek nincstelenségét és kitaszítottságát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
palika
Miért nem merik kiírni a teljes nevét? Kolompár Orbán Viktor! Ez a becsületes cigány neve!
lópicigáspár
Egyszer belebotlottam a szegedi Me**o áruházban. Már majdnem rászóltam, hogy ne lábatlankodj már itt, keresd meg anyádat, aztán megfordult és láttam mi is az valójában! Hát, ha terpeszben állnék, el tudna úgy szaladni a lábaim közt, hogy nem fejelné le a t*kömet!:-)
Rézangyal
Az Orbán név nem hazudtolja meg viselőjét, akár kereszt, akár vezetéknév. Cigány vér, cigány tempó, rabló, gyilkos hajlamok. Tanulás, diploma, mind hiába. A cigány cigány marad. :( Kihalásra ítélt fajta, nem életképesek!
Dr. Akula
@Böjti Banyus: "Kihalásra ítélt fajta, nem életképesek! "
No, ebben nagyot tévedsz! Ők szaporodnak, mindenfelé, nem csak nálunk, a fehér ember meg fogy, hal kifelé. És ezen csak egyféleképpen lehetne változtatni.......
Dr. Akula
Ja, és: ez a Zorbi miért nincs már sitten??? 6 féle büntető eljárás folyik ellene.
Rézangyal
@brumi58: Hosszú távon gondoltam. Olyanok, mint a vírusok. Csak a gazdatest segítségével tudnak életben maradni. Ha a gazdatest elpusztul, végük, önállóan képtelenek életben maradni!
szaboria1
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
DR Eric CARTMEN
Ezekbe a "demokratikus" szervezetekbe ez a stílus hogy 1 jelöltből lehet választani. (fidesz-fidelitasz-roma fórum) Kádár elvtárs elismerően bólogatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.