2015-től vagy 2016-tól senki nem felvételizhet egyetemre, főiskolára, ha nem szerez legalább egy nyelvvizsgát - az oktatási államtitkárság terve szerint.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@gabrella: Képzelj magad elé egy liszteszsákot ami keresztül-kasul járta a világot, amit minden ért....mikor végre hazakerül csak a korpa marad benne, a finomja mind kihull...:)
gabrella
Nekem te ostoba tyúk ne akarjál erkölcsi szólamokról pofázni mert megkereslek és úgy képen töröllek, hogy anyád szoknyájáig csúszol saját taknyodon!
@csutak: mentve.
Kimeríti a fenyegetés fogalmát.
csutak
@gabrella: Nyugodtan!
Én vállalom önmagam és nem bújok álnév mőgé!
dr. prédikátor
@gabrella: Nem keverlek össze senkivel! Téged N E M lehet összekeverni mással.,ennyi hülyeséget amit itt összehordasz nem lehet eltéveszteni!!!!Gabrella! Irány az Ökörkör!!!
qxy
@Bástya Elvtárs: Sajnos lehet . Nem tudom hogy még megy e? de pont azok adták ki a jogsit aki. garantálta és benne volt a rendszerbe a neve
KöBüKi
Én középiskolába sem engednék senkit,akinek legalább egy alapfoku nyelvvizsgája nincs.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.