Bűncselekmény hiánya miatt a Központi Nyomozó Főügyészség elutasította Juhász Oszkár, Gyöngyöspata polgármesterének feljelentését Balázs József fideszes képviselő ellen - közölte a főügyészség szóvivője.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Yeromos: Vagy esetleg a feljelentő nem tud egy épkézláb bejelentést tenni....
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: A feljelentés szakszerű és jogos volt csak mivel jelen esetben egy "birodalmi" emberről van szó a nyomozó szerveket leállították. Ennyi a történet úgyhogy kár erőlködnöd és koptatnod a billentyűzetet mert nem jönnek be a csúsztatásaid és a ferdítéseid.
Csizmás Kond
@Felipe: Távol áll tőlem, hogy téged győzködjelek.
csutak
Vége a jogállamiságnak!
Holnaptól nem követelhet tőlem senki semmilyen alapon jogkövetést!
Ennyi a tanulság.
nyanya001

Orbán lógni fogsz.......
Egyáltalán nem kívánjuk, hogy a miniszterelnök, sőt bárki más bitófán végezze. De nyugodtan lehet ilyen kijelentéseket tenni, így döntött a Nemzeti Együttműködés Rendszerének ügyészsége. Balázs József fideszes országgyűlési képviselő is megtehette. Innentől a dolog gusztus dolga, csak arra vigyázzunk, hogy más tényállást ne valósítson meg a fenyegetőzés. Ja és a jövőre vonatkozzon.

DR Eric CARTMEN
POLT elvtárs teszi a dolgát. Elvégre ezért ültették oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.