Ezzel a két szóval fejezte ki elismerését ismerősöm, miután elolvasta az internet legújabb sikerét. Legalább 60 ezren, ha nem többen tették magukévá Jakab Andor írását. Gyanítom, az elsöprő többség ugyancsak áradozott. Számos vélemény szerint végre valaki érthetően elmagyarázta adatokkal, kimutatásokkal, hogy mi a baj ebben az országban. A kis magyar munkaszociológiai esetrajzban Jakab arról értekezik, hogy miért nem adna munkát vállalkozóként

Forrás: azacs.blog.hu
Feltöltő: rosissy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pedro
Én is az elismerők között voltam. Csettintettem, miután olvastam Jakab írását. Elismerem, hogy kiélezi a helyzetet, és nem lehetne élni ebben az országban, ha a munkaadók saját kényük-kedvük szerint rugdoshatnák ki a dolgozókat. De a lényegf mégis az, hogy qva rossza helyzetben vannak a kis -és középvállalkozók.
zsolti
@Pedro: Ja, mindenképp elismerést érdemel, ha valaki kimondja helyetted, hogy tehetetlen, lusta, pesszimista alkat vagy, akinek inkább való a siránkozás, mint a cselekvés. Ezért szerették sokan ennyien ezt az írást, mert szájukba adta a választ is, még csak gondolkodni sem kell annak aki nyomorult, hogy miért is nyomorult.
Pedro
@zsolti Ne bántsd az elesetteket ! Nem azért, mert van elég bajuk, hanem mert a nyomorúságuk miatt inkább részvétet érdemelnek
nagyvalika
Ez tényleg durva jó!
Nem kell itt más, csak "beszélő szerszám", jogok nélkül, korbáccsal.
Pedro
Na , erre próbáltam célozni. Megértem, hogy vacakul megy a kis -és középvállalkozóknak, de ez még nem jelenti azt, hogy a dolgozókat beszélő szerszámként, rabszolgaként kell használni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.