A Széll Kálmán-tervben jelzett 550 milliárdos kiigazítás messze nem lesz elég, hogy a kormány teljesítse a jövő évre vállalt 2,5 százalékos GDP-arányos államháztartásihiány-célját, a gyengélkedő magyar gazdaság miatt az eddig bejelentett intézkedéseken felül 90-120 milliárdos további bevételre lesz szükség. Az [origo] úgy tudja, hogy felmerült, a cégek nem számolhatnák el korlátlanul a veszteségüket a nyereséges években, és nem biztos, hogy kőbe van vésve a félszuperbruttó személyi jövedelemadó kivezetése, azaz a jövő évi adócsökkentés.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Na ezt honnan tudják ellopni? Mert tisztességesen nem fog menni az biztos!:-(
nyanya001
Már megint hazudnak!
Ez nem a válság miatt, hanem az egykulcsos adó miatt lesz!
Meg az összes többi megszorítás is!
KöBüKi
Sokkal olcsóbb lenne egy darab kötél,némi önkritika és egy csöndes sarok a pincegerendán kampóval./ugye Lacika köteles/.Oszt durr.!Felsóhajtana egy nemzet,legalább pár napig,mig egy ujjabb hülyét nem neveznek ki a helyére.!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.