A fideszes politikus szerint a magyarság megmaradása a nemzeti érdek feltétlen követésének köszönhető.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Köteles Lancelot!Látom most magatokról beszélsz ,szépen leirtad hogy milyen ganajok vagytok!!!!
KöBüKi
Kövér "elvtárs" már megint turáztatja a hülyeségét.!!Kétségtelen hogy sok a kitartott,ingyenélő,de: - a fütyisz és bandája bizony élen jár ebben.!
Mert ilyen sok "eredményért" még nem fizettek ennyit.!!!
Orbán takarodj és vidd a bandádat is.!!!!!!!!!!!!
marlin
"– Hát, elnéztem itt ezt a három fiatalembert – felelt Kéri, Orbánra, Simicskára és Vargára mutatva –, és mindegyiküket kizárólag felszólító módban hallottam megszólalni. Ilyennek meg olyannak kell lenni! – szólnak –, demokratának kell lenni, műveltnek kell lenni, toleránsnak kell lenni! Nem veszitek észre, hogy ezek csak parancsolni tudnak? Agresszívak, kirekesztők és ellenségkeresők! Azért költöznék ki innen holnap, mert nekem ne írja elő senki, milyen legyek."
"– De mondok én neked valamit, Viktor. Ahogy itt elnézlek titeket, rosszabbak vagytok ti a Kun Béla- féle Lenin- fiúknál. És tudod, mit? Ha egyszer hatalomra jutsz – mert látom, az Isten sem menti meg az országot attól, hogy egyszer majd te dirigálj itt –, a Stumpfot, meg engem akasztass föl elsőként, mert mi még tudjuk, te ki voltál egykoron! – azzal sarkon fordult, és faképnél hagyta nemcsak az együtt álldogáló kis csoportot, Orbánt, Stumpfot, Fodort, Kövért, Schmidt Pétert, de az egész szakkollégiumot is."
Sajnos a Kéri 30 évvel ezelőtt már ezt mind látta!! (és hagyta)
szaboria1
@marlin: Bizony bizony Kéri már 90 -ben meg mondta ha ez a fidesz kerül hatalomra, cudar világ lesz magyar országban.
silber13
Igazad van Sovánka uram! Pont úgy állunk, mint az egykori katonák Mohácsnál! Akkor is ostoba, dilettáns vezérkarunk volt, hangzatos csatakiáltásoktól zengett a mező! Jelenlegi vezérkarunk, a kijelölt és nagyszámú önjelölt "Sztrategoszok " népes hada, mintha a történelem könyvekből lépett volna elénk. Ugyan olyanok, mint a Tomori-Lajos király féle bagázs! És ne feledd, te is közéjük tartozol!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.