Pontosabban írt. Jelesül azt, hogy a diszpolgársága miatt már nem dobálhatja kővel a rendőröket a meccsen. Még mielőtt komolyan vennénk, azért hozzá tett egy sírva nevető emojit. Az amúgy teljesen komoly: Aranyosi Péter humoristát diszpolgárrá avatták Kispesten.

Kispest 153. születésnapja alkalmából rendezett ünnepi testületi ülésen adták át a díszpolgári címeket, a Kispestért díjakat, a dicsérő okleveleket és a Kispestért oklevelet. Az elismeréseket a Kispesthez kötődő személyek és közösségek példát adó munkásságának, kiemelkedő tevékenységének megbecsülésére alapította a képviselő-testület – írta a Kispest.hu

A Kispest díszpolgára címmel járó oklevelet, emlékplakettet, ezüst kitűzőt és pénzjutalmat a polgármester, az országgyűlési képviselő, valamint az alpolgármesterek adták át a négy új díszpolgárnak. Köztük  Aranyosi Péter humoristának.

Diszpolgár lett a szabadszájú humorista, rögtön mondott is egy nagyon megdöbbentőt

Ez nem vicc! Aranyosi Péter Kispest díszpolgára   Fotó: Facebook/Aranyosi Péter 

Mint írták: Aranyosi Miskolcon született, a Nyíregyházi Tanárképző Főiskolán szerzett történelemtanári diplomát. Humorista pályafutását a Rádiókabaréban kezdte, majd az Esti Showderhez került, később a Godot Dumaszínházban kezdte meg fellépéseit. Közismerten lokálpatrióta legyen szó Miskolcról, Wekerléről vagy Délegyházáról. „Wekerle szerelem volt első látásra” – vallotta egy interjúban a 2017 óta Karinthy-gyűrűs humorista.

Aranyosi Péter korábban rendszeresen fellépett az önkormányzati rendezvényeken és a wekerlei programokon. A Wekerle-telepen lakó humorista legutóbb a Kiserdőt veszélyeztető Galvani körút megépítése kapcsán is hallatta a hangját.

Aranyosi Péter rá jellemzően pimaszsággal dicsekedett el a Facebookon az elismerével: 

DÍSZPOLGÁR LETTEM! Már nem dobálhatom kővel a rendőröket a meccsen Köszönöm nagyon Kispestnek

Forrás: Kispest.hu, Facebook
Fotó: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nagyon kedvelem! :) " Aranyba " foglalták a nevét! :)
izéke
Csak kővel nem dobálhatod őket :)))) kenyérrel,sonkával,gyűrött húszezressel igen :)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.