Az újabb államadósság-csökkentő intézkedéseknek is a magánnyugdíj-pénztári vagyon lesz a forrása. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió reggeli műsorában azt mondta, Európában egyedül Svédország és Magyarország képes csökkenteni az idén az államadósságát, valamint hogy a magyar növekedés magasabb ma, mint az európai átlag.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Figyuzz, te lőcslábú felcsúti elmegyenge! At z ország dolgai helyett inkább pattintott kőlabdával gyakorolj, te nagy családod remekműve, te lapdarugózás Paganinije, cselezés Bachja, Händelje. Magyarország emberi Csúzimája, Trafalgárja. Mert országunk dolgait érintve csak katasztrófák sorát okozol....
KöBüKi
@nyanya001: Gondolkodó értelmes embereknek nem lenne ez a feladat nehéz!
Számos szegmens megoldása kézenfekvő,kivitelezhető!!!
De a fütykösöknek a szemeit a narancsköd már teljesen ellepte a és agyhelyük néhány megmaradt sejtjét is.Mert ennyi barmot még nem sodort össze a szél talán soha!!!!!!!!!!!
Mert kétségtelen hogy az államadósság csökkentése fontos,de egy erős termelő és nyereséges gazdaságból a többet is könnyebb kifizetni!A manyup.pénz benyelésével mintegy háromezerkétszázmilliárdhoz jutott a kormány.!Ami magyar államkötvényekben volt azt jóváirom,ami pénz azt pedig beteszem a gazdaságba!És nem az iparba,hanem a mezőgazdaságba.!
kiscserkész
Ezért ültették a trónra. Hogy biztosítsa a hitel visszafizetését. Micsoda nemzetis ez a Orbán gyerek. Lenyúlt pénz a zsidóknak, a magyarok meg mennek Ócsára a gettóba.
libero
Pedig, elvtársak, Sukkorót is bővithetné!

És akkor? Lágy simogatással edzenék a nyelvüket, ugye? (Én is úgy hallottam, ő a Feri, akitől ugyan nem kapsz semmit, de... veri!
moiszikf
A devizahiteleseket állandóan rugdosták,hogy húzzanak be a bankba és tárgyalják meg,mit kéne tenni,hogy ne legyenek ekkora sz@rban. Szakértő kormányunk,miért nem teszi meg ugyan ezt? Mondjuk,ha azt veszem alapul,hogy tőzsdéznek a MOL-lal,akkor nincs min csodálkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.