Kolláth György szerint jogellenes a kormánymegbízott és a kormányhivatalok eljárása, amelyben néhány nappal ezelőtt arra utasították az önkormányzatokat és a körjegyzőségeket, hogy mától állítsák fel az Alaptörvény Asztalát.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Hinnye a mindenit!! Pedig oda akartam járni szabadidőmben hűsölni és szívni magamba azt a mérhetetlen bölcsességet, ami az alaptörvényből árad!
silber13
@nyanya001 : meghallgattam és életemben nem röhögtem ezen a kreténen ennyit!!! És életemben nem támadt ilyen nagyfokú rossz érzésem.....
másvirág
Engem nem zavar a alaptörvényha az asztalon van.
Bár jobban örülnék egy ingyenes "Svédasztalnak" ! (Ha már a Svéd-modelt emlegetik)
nyanya001
@silber13: Te is meghallgattad ?
Szó ami szó elképesztő !
Csizmás Kond
De hátha nem is azt mondták, hogy állítsák fel hanem azt, hogy borítsák fel ?
KöBüKi
Hogy jogellenes - É,nem tudom!!!!!! - majd alkotnak rá törvényt aztán COKI mindenkinek.!!!!Egy biztos: - OLTÁRI ÚJABB HÜLYESÉG!!!!!!!!!!!!!
Mára már elbizonytalanodtam abban a kérdésben,hogy mekkora is az a "VASTAG BŐR " a pofájukon!!!!!!!!!!!!!!!Eddig azt hittem hogy vetekszik a rinocéroszéval,mára már ugy érzem hogy a rinó csak egy kispista!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.