A német Thomas Kilpper padlómozaikot készített azon politikusokról, akik semmibe vették a szólás- és véleményszabadságot.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: kira89
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Remek! Bravo!!! gördüljenek vörös futószőnyegek, durrogjanak díszlövések, OV rendszámú limuzinok sora gördüljön a szőnyegek elé, és 200 tagú, szigorúan fityiszesekből álló kórus nyüszítse a" felcsúti oratórium " c. nótát, miközben nemzetünk nagy fia, vitézeivel az élen, elfoglalva az őt kezdettől fogva megillető helyet, a mennyekbe megy! "Hadak Útja" helyett "Fityisz útja", Csaba királyfi leváltva, helyette Viktor trónörökös vágtat "Matolcsy " nevű lován! És az istenadta nép a nemzet válságos időszakában majd az égre mutogat : "ott vágtat szent Orbán vitézivel kifelé az országból, megvalósítva a Nemzeti Futást!
marlin
Néhány éve voltam egy Magyarországon működő kinai gyártó üzemben, ott láttam "szégyentáblát", meg "szégyenfalat", meg a "megszégyenítettek" munkakezdés előtt ki kellett álljanak egy fehér festett vonalra, hogy lássák a többiek a "szégyenüket"!!
Akkor röhelyesnek találtam!! ...................

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.