A Kedves Vezető és balfék Jobb keze most aztán jól megvédi az országot az országvédelminek nevezett költségvetéssel. Matolcsy György szerint ez persze nem megszorítás, mi azonban azokkal értünk egyet, aki inkább a számoknak hisznek. Ez a rendszerváltás óta elmúlt 21 év legbrutálisabb megszorítása.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

safranyn
Hivatalosan akkor mostantól van az, hogy Magyarország élhetetlen ország?
nyanya001
Matolcsy országvédelmi költségvetése :
A növekvő árak és a szegénység költségvetése lesz a jövő évi büdzsé, amely az eddig is növekvő árakhoz és csökkenő keresetekhez vezető kormányzati gazdaságpolitika folytatása. „A forgalmi adó a szegények adója, márpedig a 27 százalékos áfa a legmagasabb lesz Európában.” Hogy a gazdasági tárca 1,5 százalékos növekedéssel számol jövőre, azt jelzi, hogy már a kabinet sem hisz gazdaságpolitikájának sikerében. De még ez a becslés is optimistának bizonyulhat, a kormány ugyanis nem teremti meg a növekedés feltételeit.
Levendula
@safranyn: Amikor már életem párja is szomorú lesz a hír hallatán, akkor már tényleg baj van
Don Quijote
Az ilyen miniszter húzzon a retkes picsába.............,meg a ki alkalmazta az is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.