Ezt mondta Gyurcsány az ügyészségen!

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
Azt írod , az utókor majd megitéli , és Te máris itéletet mondasz . Fél igazságok alapján , ne dönts . Várjuk meg a tényeket ,és aztán mondj itéletet.@apacuka:
marlin2
@apacuka: ..." "Azt mondják, hogy a belügyminiszter minden héten tart egy megbeszélést, amelynek egyetlen témája van: kit sikerülhet perbe fogni a 2010 előtti két ciklus kormányaiból"
Én nem hiszem, és te??
adohirek
Ez csak süket duma, viszont hiba volt Gyurcsány meggyanúsítása. Nem is értem, Orbán eddig profi volt, de ez most szerintem nagy hiba.
keresztapa
@adohirek: A legnagyobb hiba, hogy még nem került rácsos szobába, Ott fogyasztaná a pártkoktélt.
apacuka
@marlin2:2002.Közpénzügyi(de hívták feljelentésügyi) "üvegzsebü" államtitkár Keller László elvtárs.Majd ő leleplezi a zorbánék piszkos üzelmeit mondták a derék baloldaliak.Javíts ki lehet te jobban emlékszel 26-0 lett a játszma vége a fityesz javára?Nem hinném hogy a fityeszben is lenne egy Keller(nem azért mert nincsenek sötét üzelmeik,sőt,mi az hogy,nagyon is).
apacuka
@keresztapa:És ez még csak Sukoró.Mi lesz 2006-al kapcsolatban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.