Mintegy hat cigány erőszakolt meg szombaton a Nógrád megyei Szirákon egy héhalmi kislányt. A történtekkel kapcsolatban teljes hírzárlatot rendelt el a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, az érintett településre Borsodból és a fővárosból vezényeltek át készenléti rendőröket.

Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bugajakab
Egymás közt volt, ha volt.
Minden rendben.
apacuka
@sólyomszem:Látom te is szimpatizálsz a cigányisztánnal kapcsolatos felvetésemmel.Egyébként az alapötletet a kurucon olvastam nemrég,nem saját de attól még megfontolandó. ;-P
apacuka
Nem a korcsok védelmében írok,de olvassátok el a szentkoronaradio.com-on a hír kapcsán a kommenteket,főleg Aldo-ét.Abból kitűnik hogy-meg nem erősített info alapján-nem árja a "kisleány",sőt mondhatni "kedves" volt a cigókkal.Ha pedig tényleg így van akkor nem történt semmi,csak "mókáztak" egyet.
Fater59
@KöBüKi: Van egy , humánusabb , és tiszta marad a kezed .
Alföldünk , kellő helyet tud biztosítani ezeknek ( szándékosan ! ) , aztán jöhet sör , bor , pálinka , ütő , szúró fegyverek ,és a problémát megoldják egymás között .
kumming
@apacuka: Na jó, de ma csak a sajátjukkal "mókáznak", holnap meg már magyar kislánnyal. Csírájában kell ezt elfojtani. Illetve megfojtani mindet.
apacuka
@kumming: Igaz.Addig nincs baj amíg "családban marad"(hozzáteszem az efféle "mókázások" mindennaposak náluk)Meddig szűz a cigánylány?Amíg az apja börtönben van,gyorsabban szalad a bátyjánál,és erősebb az öccsénél. ;-P Viszont ezen "mókázásoknak" is meglehet a problematikája,éspedig a beltenyészet,aminek "hozadékait" mi tartjuk el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.