Háromszáz milliárd forintos hiánnyal indul jövőre az egészségügyi ágazat költségvetése az MSZP számításai szerint. Havas Szófia szakpolitikus csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján arról is beszélt: az ügyészségeken feljelentést tettek a megyei közgyűlési elnökökkel szemben hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Arról volt szó,hogy a FIDESZ.rendbe teszi az egészségügyet! Tessék már elmondani,hogyan a jó fityfenébe van ekkora hiány? Én tőlen levonva az eü.járadékok.A munkanélküli nejem után fizetem az eüt havonta pontosan!Orvoshoz is csak "végszükség" esetén megyünk! Külföldieket gyógyítanak a pénzemen?A szemműtétemre fél évet kellett várni,mondván túl sokan vannak előttem és nincs pénz a műtétre /szürkehályog,kb.20 perces műtét/ Nézem a tv.-t ott is mondják elfogyott a műtétekre a pénz!Talán nem a drogosokat,a piásakat kéne orvosi ellátásba részesíteni,meg a késelőket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.