Cinizmus az elmúlt 20 év legnagyobb megszorítását országmentő költségvetésnek nevezni - mondta a költségvetés szerdai parlamenti vitájában Mesterházy Attila, az MSZP egyik vezérszónoka. Az ellenzéki politikus szerint ez a leszakadás és az elszegényedés költségvetése.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ezek az MSZP-sek is milyen okosak tudnak lenni ellenzékben. Mikor hatalmon voltak, valahogy ez a sok okosság rejtve maradt. Mitől világosodtak meg? Nem kell egy pártnak sem a tagjának lenni, hogy az ember lássa, jövőre tovább nő a munkanélküliség, a szegénység, és hogy senkit nem hagynak az út szélén. Berugdossák a szakadékba.
lópicigáspár
@kkalman: Az ellenzék mindig okosabb és mindig mindent jobban tud! Csak az a baj, abban a pillanatban mikor hatalomhoz jut, egy dolog élteti: a saját zsebe megpakolása úgy, hogy az ükunokája is jól éljen. Tök mindegy melyik párt, mert mindre igaz! Tesznek ezek az országra, a polgáraira!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok