Úgy tűnik, lassan minden a helyére kerül: több tízmilliárdért épülnek majd stadionok, devizahiteles-mintatelepek, százmilliókért adnak tanácsot, fotózzák Orbán Viktort, ugyancsak százmilliókért készülnek a kormányzati propagandaanyagok, festmények, beszédek és a hasonló, hasznos apróságok. Mindazonáltal az állam hónapok óta nem fizet, ez idő szerint több mint 42 milliárddal tartozik a beszállítóinak, akik a kilátástalan pénzügyi helyzet okán hamarosan csődöt jelenthetnek, vagy elbocsájthatják alkalmazottaik nagy részét. De legalább közben a költségvetés nettó adóssága minden eddigi rekordot megdöntött.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Persze, ilyenkor laci_54 a barátod, máskülönben leszarod.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@nmaria: Én azokat szarom le, akik kivonják magukat a társadalmi összefogásból!
Őket viszont nagyon!
nmaria
Dr.Orbán.Viktor.sk, szerintem túlságosan is össze fogtatok ott fent, ha azt nevezed társadalmi összefogásnak, hogy a pórnépet kizsigereled, nem kicsit, hanem nagyon. Engem nem fogsz, én is leszarom mit csináltok, amíg nem rakod renbe az építőipart, ahogy azt igérted, addig haza sem megyünk, pedig azt hittem ennyi idő múlva már valami beindul, de minden áll. Úgy hogy, csipkedd magad!
Dr.Orbán.Viktor.sk
@nmaria: Van munka, lesz munka de megnézzük, hogy ki kapja meg!
Disszidensek menjenek oda ahol eddig keresték szegényes kenyerüket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.