Régen rossz, ha a Centrális erőtér szabja meg, hogy egy másik pártnak legyen-e megszólalási lehetősége, vagy inkább kussoljon.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moiszikf
@kira89: A "Birodalom" mindig is így működött,eszközként a tömegtájékoztatást használja. Nem véletlen,hogy minden forradalmi megmozdulás a korabeli,legjelentősebb médiát támadja. (1848 - nyomtatott sajtó,1956 - rádió,2006 - TV)
Lehet én vagyok hülye,de azt valóban nem értem,hogy a viharba lehet nem kiválva egy partból,létrehozni egy másikat? Ha új párt,akkor fél év után lehet frakció,ha nem akkor alapvetően nyista frakció.
coyote3
Azért azt írjuk Köteles Lackó javára, hogy a törvény tudomásom szerint úgy szól, ha valaki kilép egy pártból, akkor egy fél évig függetlenként kell ülnie a parlamentben. És Mesterházy kerek-perec leírta, hogy a DK tagjai kiléptek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.