"Sikerült ország-világ előtt bebizonyítanunk, hogy Orbán Viktornak nincs érdemi programja, hiszen a hozzászólása is csak demagógiától túltelített politikai beszéd volt” – magyarázta egy, a miniszterelnök köréhez tartozó politikus, miért tartja sikeres húzásnak a hétvégi nemzeti csúcsot. Szerinte a kommunikációs csatát alaposan megnyerték, mivel Orbán Viktor és politikustársai látványosan kisebbségben maradtak destruktív, mindent kritizáló, érdemi alternatívát fel nem kínáló beszédeikkel.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: vsop
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zwei
... na kb. ennyi értelme volt a Nemzeti Csúcsnak!
latorkuvasz
ahogy azt előre megmondtam: szócséplés
ez megy itt már évek óta
te már rég koldulni fogsz, amikor ezek még mindig nyomják a süket szögüket
Zwei
... én a "furulyás embert" keresem már régóta! ... ki tudna segíteni, hol találom meg?
Zwei
... lehet! ... miközben ezek zabálják a Nemzeti Tyúkot, meg a Nemzeti Marhát! ... számold ki! ... 66-an fölzabáltak 8 millás kaját, az fejenkét 212.212,- Ft ... na most, ez számold ki 10 millió emberre! ... vagy számold át az éhezők napi fejadagjára, ami párszáz forint!? ... na, ezek az arányok! ... ezért keresem a furulyás embert!:P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok