Tajgetoszozással indította az LMp az ülésnapot, új törvény lesz az Alkotmánybíróságról és elzárást kaphatnak a hajléktalanok a parlament hétfői ülése után.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
ezt is bevezetik, ..... hogy nem ég le a pofájukról a bőr ?
Azokban a hónapokban, amikor nem tudnak közmunkát biztosítani az érintett számára, és a család jövedelme is nagyon alacsony, akkor úgynevezett bérpótló juttatást kaphat az érintett, amely az idei 28.500 forintról 22.800 forintra csökken.

szaboria1
Egy kis időre néztem a parlamenti közvetítést. Kövér mint házelnök nem méltó annak vezetőjének. Az ellenzéki képviselők felszólalásához gúnyos megjegyzéseket tesz. Akár a Jobbik ,LMP vagy MSZP szólalt fel.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@szaboria1: Hátul kötöm a sarkát neki!
De gondolkodom a kukoricára térdelésén is.
gabrella
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Magyarországon már csak gazdagnak éri meg lenni. Az átlagember dolgozik éhbérért,fizet mindent amit a kormányok elszúrtak.
Meddig mehet ez így,hogy az átlagember fizet mindenért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.