Társtettesként elkövetett rablás, és életveszélyt okozó testi sértés, erőszakos közösülés, súlyos testi sértés, valamint magánlaksértés. Ezek miatt ítélt a pécsi bíróság két fiatalt 10 év fegyházra, illetve 5 év fiatalkorúak börtönére.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@lancelotbéka: Elgondolkodtató a történetben az is, hogy az eset több száz szemtanúja tétlenül nézte végig az esetet, akik ugye nem cigányok voltak.
kiscserkész
Ilyen helyeken is járhatna csupa véletlen Sintér elkövetés pillanatába!
sólyomszem
@benhur: Én sokszor járok ezen a környéken és személyesen nekem is volt majdnem pont itt egy incidensem. nem közvetlen nekem, hanem az akkori barátnőm szüleinek. A rendőrt vártuk, mert egy kocsifeltörésből adódó iratátadás volt PÉNZÉRT! A zsaruk persze nem jöttek el, csak mi. Egy zsaru jött kicsit később, az is engem akart megbüntetni, mert szar helyen álltam meg. Mondom neki, hoghy mi folyik a kapualjba, de ő éppen "nem ért rá ilyenre", csak engem baszogatni.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@sólyomszem: A 107-es telefonon mutatkozzon be és mondja el az ügyeletes tisztnek, hogy a reggeli jelentésébe írja bele, hogy nem akart segíteni!
Ez azért szokott hatni.
kiscserkész
@Dr.Orbán.Viktor.sk: És ha mégsem írja bele abba a jelentésbe? Mert ugyan is ezek egy kutya kölkei.

Tudod Viki. majd ha ti nemsokára nem lesztek, akkor a csendőrséggel ilyen helyzeteket lehet kezelni. Van még elég laktanya az országban lehet azokból gyűjtő fokházat is csinálni.
Dr.Orbán.Viktor.sk
A magnó kettő egymástól független szalagot készít!
A szalagot kettő egymástól független személy szó szerint legépeli.
Azt kell kommentálni az ügyeletes tisztnek.
Normális rendőrkapitányságon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.