Bódis Kriszta író-rendező alapítványának köszönhetően átalakulóban van Ózd egykori lepusztult gettónegyede, a Hétes-telep. A héten átadott új fürdőház nagy kincs a telepen élő cigány családoknak: végre nem a közkútról kell hordaniuk a vizet, ha mosni vagy fürödni akarnak. A lepusztult, romos épületet a helyiek állították helyre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Meg lehet nézni azokat a valamikor szép házakat is úgy kapták az államtól az biztos, mert ők ilyeneket nem építenek, és hagyták leromlani, pedig ha csak a falat lefestették volna, de majd a hülye magyar megcsináltatja nekik újra és újra!
Csizmás Kond
Majd egy év múlva is készítsenek tárlatot....
gabrella
@Csizmás Kond: Addigra szétlopják ami ott van és jó, ha nem rombolják földig.
darwin
A házakon látszik,hogy nem ilyen felhasználásra épültek.Valaha jól nézhettek ki.Sajnálom az ország értékeinek romlását.Néhány év és Kelet-Magyarországon nem lehet házat eladni,mert mindenhová befurakodnak.Nem vagyok rasszista.
csikknorisz
"van viszont talán 3-4
olyan lakás, amelyekben még
megmaradt a fürdőszoba" A többiben vajon miért nem? Nem kellett volna szétbarmolni, aztán meg sírni, hogy a kútra kell vízért járni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.