Elfogadta a parlament hétfőn azt a bizottsági módosító indítványt, amely megszünteti a kötelező magán-nyugdíjpénztári tagdíjfizetést azok esetében, akik eddig fenntartották magánpénztári tagságukat. Az általuk fizetett nyugdíjjárulék így az állami nyugdíjkasszába kerül.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
közönséges tolvaj banda! azt azért megkérdezném,hogy innentől kezdve melyik kötvényben,bankban van biztos helyen az,amit az ember összekuporgat!?
Dr. Akula
@alfás: elárulom: egyikben sem!!!! Egyre többen veszik ki a kis megtakarított pénzecskéjüket! Ugyanis kamatot alig adnak rá, és a vajda egy einstand törvénnyel simán elveheti!
Állami gondozott
Valaki itt írta, hogy melós létére Svájcban tartja a lóvéját!
Milyen igaza van neki!
kkalman
A TV-ben meg reklámozzák, hogy takarítsunk meg. Hosszútávú megtakarítások, önkéntes nyugdíjpénztár, egészségpénztár, mert az jó az embernek, ha van megtakarítása. Ki az a hülye, aki ezek után félretesz egy forintot is?
taglo
Inkább ithol a szalmazsákba rakom ,rakjam be 7%-ra ,de ha tölük kér valaki ,adnak70%-ra !Tetves ek ,rosszabbak a kamatos CIGÁNYNÁL !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.