A Ferencvárosi Torna Club szerdán visszavásárolta az FTC Labdarúgó Zrt. részvényeinek 99 százalékát az angol tulajdonostól. Miből?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Akula
Mi a lóf@szt keres egy profi klubban állami pénz, melynek önfenntartónak kellene lennie??? Most fizetik ki a TV felgyújtását az elvtársak?? Mert így érthető...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
"Érdekes 'az utolsó mondatok egyike:-"FTC a kulturális örökségünk része,nemzeti kincs."
Ha neked a tehetségtelen,és eredménytelen focicsapat nemzeti kincs,áldozzál a saját zsebedből rá,és ne az állam vásárolja vissza 5 milliárd forintért. Már az adóprés alatt levegőt sem tudunk venni csak apró sóhajokkal jutunk lélegzethez.Tinektek meg a foci az első.Most már kéne apádtól kapjál egy nyaklevest,hogy észhez térjél,mert magadtól nem vagy rá képes.
adrenalink
Ezek minden sz@rt vesznek /MOL, Rába.../ most meg a Fradi! Jó lesz az az Orbán gyeröknek...
Dr. Akula
Mi a lóf@szt keres egy profi klubban állami pénz, melynek önfenntartónak kellene lennie??? Most fizetik ki a TV felgyújtását az elvtársak?? Mert így érthető...
Fater59
Beérett a Júdás pénz !
Nevelheti a következő , futball huligán, gárdát ./O.V. előre látó , soha nem lehet tudni , mikor lesz ,szükség rájuk ! /
Dr.luigilongo60
Erre a mérhetetlen pofátlanságra már tényleg nem is lehet mit kommentelni, mert a billentyűzet is elpirulna szégyenében.
Lesújtó és elszomorító ez a fajta hozzáállás, ahogy herdálják az állami pénzeket a Kedves Vezetőnek szeretett baromságaira.
Dr. Felipe
Kubatov elvtárs eftécéje fel van virágozva
Indulnak már a talicskák az Üllői útra
Nehéz a talicska benne a sok lével
De azért csak tologatják
Nemzeti büszkeséggel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.