Ünnepi gálaestet szervez a kormány az új alaptörvény életbe lépésének alkalmából hétfőre az Operaházba. Ezzel egyidőben az épület előtt hatalmas tüntetés lesz, amit a Magyar Szolidaritás Mozgalom szervez, ellenzéki pártok és civilek részvételével. Árok Kornél, a mozgalom társelnöke a STOPnak elárulta, noha sokan elutasítják a pártokat, nélkülük egyszerűen nem fog menni az ellenállás.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
"A rendezvény hírére először az MSZP jelentett be tüntetést az Operaház épülete elé, majd hozzájuk csatlakozott számos civil szervezet és ellenzéki párt is, köztük a Magyar Szolidaritás Mozgalom, a Demokratikus Koalíció (DK), a Lehet Más a Politika (LMP), valamint a Negyedik Köztársaság (4K!) mozgalom.

Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja szombaton a tüntetésen való részvételre buzdította az embereket,"

Nem semmi társaság !
Csizmás Kond
@varirmag: dehogy, nem ennél semmibb már nincs is...
nyanya001
Akik a Kossuth téren szartak hugyoztak, meg akik anno
gyújtogattak az színtiszta jó társaság volt !
profon
@varirmag: Egyszer én is elvittem az anyósomat a korházba,ha érted mire gondolok ? :)
Dr.luigilongo60
Ha esetleg még nem vették volna észre, ez a tüntetés már rég nem Gyurcsányról és libsibolsikról szól, hanem a zembereknek elege lett ezekből a tetvekből, a magyar gazdaság lenullázásából és a demokrácia leépítéséből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.