Az Európai Bizottság jövő szerdai ülésén több Magyarországot érintő ügyben hozhat politikai döntést - írja a Bruxinfo brüsszeli értesülések alapján. A portál információi szerint az Európai Bizottság az első hárommal kapcsolatban már konkrét lépésekre szánthatja el magát az EB.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
"Jelenleg nincs tervbe véve a Bizottság küldöttségének visszatérése Budapestre" - közölte a BruxInfo kérdésére Olivier Bailly. A portál úgy tudja, hogy Brüsszel elszánta magát arra, hogy mindaddig nem tárgyal Budapesttel, amíg a jegybanktörvény ügyét megnyugtatóan nem rendezik."

Akkor most betart a saját bankunk!? Na majd jól megbüntetjük azt a fránya uniót! Majd osztogatjuk a kokikat, meg a sallerokat! Ja, hogy bennünket éppen szívlapáttal ütnek!? Nem az a legény amelyik üt, hanem aki állja!! Ez az igazi magyar virtus!!:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.