A hiány a tavalyi duplája, a költségvetési deficit 2006 óta nem volt ekkora , az egyenleg a módosított terveknél is rosszabb lett 250 milliárddal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
@luigilongo60: Gondolod, hogy csubakka megírja?? :))
Feraj49
Miből futja nekünk deficitre? Még jó,hogy vasárnap munkaszüneti nap.Soha nem leszünk "O" szaldósok?Máshol az ipar és a mezőgazdaság értéket termel,nálunk meg mindig hiányt! /a kormány/
coyote3
És mindezt egy olyan évben, amikor elloptak 3000 milliárdot a választóiktól...
senkifia68
@luigilongo60: El kell olvasni a cikket öreg! A végén azt is leírja!!
marlin2
@senkifia68: Csubika!!
Ha oda-vissza olvasod akkor is az van leírva, hogy a Forradalmi Jogászparaszt Kormány rossz, tarthatatlan gazdaságpolitikája és átgondolatlan, ad-hoc döntései következtében az ország gazdasága több ezer milliárd veszteséget szenvedett!! (érts:hülyeségekre eltapsolták a magyar emberek pénzét!!)

És még mindig találnak "tapsolókat"!! :-((
Dr. Felipe
Elvtársak. Kit érdekel a hiány. Lényeg hogy legyen TEK (új gépkocsikkal felszerelkezve) Palotaőrség. A Puskás akadémia is kapja meg a kis ajándékát (3.5 milliárd) Legyen új tákolmány és körítésnek mellé egy kic cáré, hacacáré. Sorolhatnám tovább de nincs kedvem. Ezek a lényeges dolgok elvtársak nem a hiány mert annak úgyis a Fleto az oka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.