Kétfordulós közbeszerzésen, bruttó 800 millió forint keretösszegig médiastratégia-alkotásra, és médiatervezésre keres vállalkozókat a Miniszterelnökség.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Kell a hülyítés a népnek, legalább szavakból táplálkozhasson, ha másra lassan nem telik.
a Pepita
Úgy látszik nem bíznak Fábry mesterben - havi 30-40 milkóért, - hogy megfordítja számukra a közhangulatot...
profon
Ez már a röhej csúcsa ! Nem lenne egyszerűbb jól a társadalom egészének érdekében dolgozni és rábízni az értékelést a sajtóra ?
silber13
A Nemzet Plajbásza írásmódját szem előtt tartva : " Hejess, nagyon hellyes!" Tényleg rendicsek. Legyen a Kossuth ill. Petőfi rádió helyett "Felcsút1, " meg " Felcsút 2 ". A Bartók se maradjon ki: új néven : "Paja 1" szerepeljen, de ott csak kortárs magyar zeneszerzők művei szerepeljenek! Ajánlanám Schmitt P. kiemelkedő, " Hejj Lőrincze, Grétsi! Írástudó leventék! Hejjjjj, ha én is köztetek lehetnék!" c. kurucos kesergőjét, vagy Tőmjén /Kapisztráng ! Zsolt több tételes, oratórikus remekét: "Elsápada Mária, mikor lenéz magyarok országára". A gyakori híreket pedig a giroszkóp vezérelte bemondó olvassa fel
sasi1115
@profon: Az. Ezt is biztos sokan humorosnak tartják, röhögjenek csak...
profon
@sasi1115: Nem baj csak egészség legyen ! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.