Az új magyar jegybanktörvénnyel kapcsolatban megfogalmazott uniós érvek között vannak olyanok, amelyekkel egyetért a magyar kormány - mondta a miniszterelnök pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Orbán Viktor sajnálja a magyarokat, mert "az elmúlt 8-10 év okkal tette őket bizalmatlanná, a hírek össze-vissza csapdosnak, könnyű pánikot kelteni".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolee75
Azaz valj szint mid van!Miböl teljesitetted.Had vegyem el azt mert kel kis hazánknak!cccc
www.youtube.com/watch?v=FDqQmvx9rmo&feature=youtu.be
Állami gondozott
Szóval akkor mégis cigány lenne?
Érdekes önvallomás volt.
marlin2
Néhány hete egy másik cigány is ezt mondta Tatabányán!!
Nem rég engedték ki a Szt.Borbála Kórházból!!
dr. prédikátor
Cigus fecalicus!! ( évig ezen munkálkodtatok a parlamentbe.!Téptétek a szátokat hogy ti mindent jobban tudtok.Igaz bő másfél év alatt sikerült leamortizálni az országot és az embereket: amihez hozzányúltatok azt elloptátok.,hazudtatok éjjel meg nappal.Sikerült mindent a béka segge alá küzdeni.Elloptátok az emberek jövőjét ,jelenét!!!
nektek csak egy választásotok maradt : Visszaadni az ellopott javakat és eltünni az országból addig amig ezt ép bőrrel megtehetitek.Ne felejtsd el: A N É P N E M FEL E L E J T!!!
Hellcat
Könnyű lehetett ellenékből ugatni meg munkába járás helyett országot járni és kapányolni, de azért a fizetést felvették gondolom végig. Ha én nem mennék be dolgozni kirúgnának a fenébe aztán hiába mondanám, hogy mennyire jól végezném pedig azt a munkát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.