Az Európai Bizottság minden rendelkezésre álló eszközt be fog vetni annak érdekében, hogy Magyarország megfeleljen az uniós jognak és értékeknek – jelentette ki csütörtökön Koppenhágában az Európai Bizottság elnöke.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
Kilépünk az eu-ból aztán a titkos fegyvert vetjük be. Kiküldjük a romákat a nyugati országokba hogy lopják ki a szemüket is. Kiváncsi leszek milyen pofát vág majd a Baroso mikor rádöbben hogy még a gatyáját is lelopták róla.
senkifia68
Külön is megdicsérte a nem eurózóna-tag Dániát, amiért kész mindent elkövetni az EU egységének megőrzése érdekében. „Minden más fejlemény káros lenne, ami árt az európai egységnek” - mondta

De nagy a pofád Barossó!! Hol van Portugália gazdasága aranyifjú???

2011. 04. 01 Origo
"Portugália miniszterelnöke, José Sócrates a múlt héten mondott le, miután elveszített egy fontos parlamenti szavazást a költségvetési lefaragásokról. Az is kiderült nemrég, hogy a 2010-es költségvetés hiánya nagyobb lett a tervezettnél, sőt a korábbi évek adatait is korrigálni kellett."

Otthon legyél nagy legény!!! Esetleg nem kellett volna az EU minden szigorával fellépni annak érdekében, hogy a költségvetés otthon nálatok rendben legyen???
gabrella
Barosso válaszolhatna miért 5,4 millió munkanélküli van Spanyolországban?
kamazuka
Mi van akkor ,ha Simor fő Yedi azért lett 6 évre megválasztva a jedybank élére,hogy el lehessen hitetni az emberekkel és ki ne derűlhessen,hogy a jegybanki biztonsági tartalék valójábn meg sincsen,csak virtuálisan,mert éppen egy nagy eu-s offshore bussinessben van befektetve.
Ez csak fikció,de derűlt már fény arra is,hogy a jegybank elnökünknek offshore érdekeltségei vannak.
Ha ez a fikció egy hígagyú képzelgés akkor Mr Barrosónak tudnia kellene,hogy a tatárjárást a törökvészt,Mi állítottuk meg és ahogyan akkor,úgy 56-ban is szarban hagyott minket a nyugat.
Lehet,hogy most is?
KöBüKi
@gabrella: Még mielőtt belebonyolódnál!!!Magyarországon van durván egymilliókettőszázezer cigány!Spanyolországban pedig több mint ötmillió.!!!Csak a spanyol cigányok fejlettebbek,mert mind regisztrálva van,de a magyar cigányokhoz hasonlóan büdös a munka.!!!Mert ha nem lenne az,akkor nem vendégmunkások szednék le a narancsot,mandarint,szőlőt stb.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.