A minisztériumok eddig körülbelül hatvanmillió forintot költöttek arra, hogy tábláikon, bélyegzőiken lecseréljék a "Magyar Köztársaság" feliratot "Magyarország"-ra - írja a Népszabadság. Azzal több százmilliót spórolnak, hogy a teljes átállás időpontját nem határozták meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mert a csőd szélén ez aztán piszokfontos volt mi? Mint az új alkotmány meg a közterek átnevezése, de a k..va focit se hagyjuk már ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Pálinkafőző Rézüst: Fideszre szavaztam, de sajnos csalódtam bennük is.
Hellcat
Én már imádkoztam érte...a minél hamarabbi mennybemeneteléért...vagy a pokolba bánomisén csak itt ne legyen.
51kacsa
Lehetne sorolni a felesleges kiadásokat: az ország átnevezése, a rengeteg adóváltoztatás (informatika, nyomtatványok) a közterületek átnevezése (utca névtáblák), zászlók (Budapest), a szerintem felesleges Kormány Hivalatok megnyitása, felszerelése, az új gépkocsik, mert ahogy Budai kesergett, a régi már olyan elnyűtt és kopott! S még a franc tudja mire szórják el az egyébként is kevés és rossz forintunkat!
Kecske Béla
Átnevezhették volna Abszurdisztánra is.
adrenalink
"a teljes átállás időpontját nem határozták meg". Akinek esze van, az kivár, minek 2X cserélni:))
másvirág
A név megváltoztatása minden pénzt megér. Miért pont a sporteseményeken hagyják figyelmen kivűl,hogy "HUNGÁRIA"megnevezés elavult és a "Magyarország" megnevezés a "TÖRVÉNYES"!(Lásd :kézilabda,vizilabda!) :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.