Orbán Viktorért és a kormányért vonultak jóval több mint százezren szombaton a Hősök terétől a Parlamentig. A békemeneten, ahol a székely himnuszt énekelték el a legtöbbször, a szervezők legfőbb üzenete az volt: "nem leszünk gyarmat". A felvonulók közül többen a legszebb ruhájukban érkeztek: néhányan például huszár egyenruhát öltöttek. Pataky Attila énekes a menet "szakrális jelentőségéről", Széles Gábor vállalkozó pedig a Valutaalap-hitel felvételéről beszélt az [origo]-nak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Végül is temetni is szép ruhában szoktak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Már megbocsáss de mi ebben a túlzás. Oda van írva minek neveztél, ezt csak egyféleképpen lehet értelmezni. Na azt hiszem most jött el az a pont mikor megfogadom Dr. Akula és Marlin tanácsát. Na szeva.
Csizmás Kond
@Felipe: ...na de mi benne a nevezgetés ...mármint amit én írtam ?
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: "nagyon hozzászokhattál az ingyensegélyekhez" Ez. Vagy ha ezt nem rám értetted akkor elnézésedet kérem.
Csizmás Kond
@Felipe: de rád, de az csak egy féle feltételezés volt...:)
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Hát akkor nem jött be a feltételezésed. Na akkor most én is feltételezek valamit jó? Lehet hogy én többet leteszek a nemzetgazdaság asztalára mint te. De tudod mit, én vissza is vonom mert én sohasem teszek olyan kijelentést amely valóságtartalmáról nem vagyok meggyőződve. Nem kérem hogy válaszolj.
Csizmás Kond
@Felipe: Nem az a lényeg, hogy mit bizonyítunk, hanem az, hogy ki mire hogy reagál...:)
Nem szántam sértésnek de ha annak tűnt bocsi !
...és ne kezd ismét a nemzetgazdaságot meg a hasonlókat...jól teszed ha sokat fizetsz..gratula...esetleg szerkesztek egy dicsérő oklevelet és ide mellékelem...:)
...ja és hogy csak én bántogatok...ilyen a világ, mindenki illemtudó becsületes ember csak én nem...így szokott ez lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.