Milyen új, ellentételezés nélküli adónemeket lehet még hazánkban bevezetni? Szívem szerint megadóztatnám a hüvelyeseket (környezetterhelés miatt), a gyalogosokat, valamennyi Budapestit és a BKV-nak fizetendő "köszönési díjat" is kirónám. Apokaliptikus víziók Abszurdisztánból.

Forrás: hedon.blog.hu
Feltöltő: Hedon Ista
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Sarc? Egyenesen kifosztás! Ma kaptam meg a kocsimhoz tartozó KGFB kötvényt! Egyből kettőt is persze azonos adattartalommal két külön számmal! Duplán szedik a biztosítást és a baleseti adót!? Az egyiket természetesen befizettem, de mi van, ha lemeszel a rendőr és megállapítja a központi nyilvántartásból hogy van egy befizetetlen biztosításom és baleseti adóm? Forgalmi, rendszám ugrik. Nem beszélve arról, hogy az okmányiroda hivatalból bevonja mindkettőt nemfizetés esetén! Gratulálok!!
Hedon Ista
@lópicigáspár: Igen, én is hallottam, hogy két csekket küldenek. Én még csak egyet kaptam. Reklamáljak, hogy tessen küldeni a másikat??!!
lópicigáspár
@Hedon Ista: Szerintem inkább azonnal hármat kérj, biztos ami biztos! :-)
Hedon Ista
@lópicigáspár: Sőt, befizetem Tarlósét is!:)
Disznópofa
@pofátlan: Még, még, még! A sarcokból soha nem elég. Láss,láss, láss.! A sorsunk az elpusztulás. Az országnak harmada éhen gebed, az éhség a szenny marja fel testedet, éh halálra ítélt ez a nép...

www.youtube.com/watch?v=rffTiwrpmok ma is érvényes mondatok
adrenalink
@Disznópofa: Arra az 1/3-ra gondoltál, aki nem a fideszre szavazott?:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.