A korábban nyilvánosnak kikiáltott programokat végül regisztrációhoz kötik az egyetem centenáriumi ünnepségén. Schmitt Pált féltik talán?.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: ulrike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Ez már az egyetem szégyen foltja lesz, vagy az egyetemistáknak önbecsülése azon a szinten van?
senkifia68
Lassan ideje lesz megvizsgálni azoknak a bizonyítványait, végzettségeit és kompetenciáit akiknek oly fontos a tiszta, tárgyilagos tájékoztatás!
Csak úgy szólás és sajtószabadságul!!
ulrike
@senkifia68: mit nem találtál elég tárgyilagosnak? Ennél tárgyilagosabban nem lehet leírni, hogy regisztrálni kell ott, ahol korábban azt mondták, nem kell.
Dr. Felipe
Belépés kizárólag regisztrált fizetett tapsolóknak. Hát hát... pali bácsi. Szerintem egyszerűbb lenne meggyónni az összes bűneit mint bujkálni egy életen át és egy ország megvetését hordozni lelkében. Pali bácsi én úgy gondolom már nem lehet tovább húzni az időt mert nem érdemes.
Dr. Akula
@senkifia68: "pénteken délelőtt a centenáriumi ünnepségek idejére szigorított belépés lesz az egyetem főépületébe, csak az ott dolgozók és egy listán szereplők számára lesz szabad a bejárás."
Xeroxfia, Tódika, mikor is volt ilyesmi utoljára?? Kis bolsika, nézzél utána...
@ulrike: senkike már csak ilyen, megvett figura...De jókat lehet derülni rajta! :))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.