Miskolc egyik legnívósabb luxusétterméből, a Dolce Vitából szállítják a raboknak az ebédet – jelentette ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet előtt tartott mai sajtótájékoztatóján Szegedi Márton, a Jobbik helyi elnöke.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: kiscserkész
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
És eközben az éhségmenetet gyalázzák !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@silber13: Tehát mégiscsak külön kell főzni a raboknak! - Akkor miről beszélsz?
Dr. Akula
A qurvannyát a fidesznek már most már de tényleg!!!
silber13
@! Verőce21 : ne bomolj már! Miért kéne külön főzni a raboknak? Azt mondtam, hogy az étterem az előre megtervezett étlap alapján főz. A vendégeknek. Nem a raboknak. Ha a vendégek valamelyik kajából kevesebbet fogyasztanak, akkor a kimaradt kaját - térítés ellenében - átadják a börtön konyhákjának. Ez nem minden napos esemény, ha nincs ilyen kimaradás,akkor a saját konyhájuk főztjét eszik. Erre gondoltam.
kiscserkész
@Dr. Akula: Ne dühöngj cimbi, van még két évük.???...:))))) Ere kaptak felhatalmazást.

@silber13: Arról még nem eset szó, hogy egyáltalán milyen börtön is ez, és kik is raboskodnak ott??? Na ha ezt megtudod, akkor, megérted hogy nem kimaradt kajáról, hanem megrendelt kajáról van szó!!!
kkalman
Gyomorforgató. Jobban megéri bűnözőnek lenni, mint adót fizető dolgozónak. A Viszkis is mellényúlt, hogy igyekezett kiszabadulni (most nyilatkozott a TV-ben). Bent lehet, hogy jobb volt neki, mint itt kint lesz.
adrenalink
Miniszterek és az államtitkárok ellátogatnak az egyik óvodába, megnézik, hogyan élnek a gyerekeink. A látogatás végén az oktatási miniszter megjegyzi:
- A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is ép elegendő.A kelleténél jóval több játékuk van, takarékossági szempontból jóval kevesebbet kell játékokra költeni.
Másik alkalommal ugyanez a csapat meglátogat egy általános iskolát. A látogatás végén az oktatási miniszter ismét megjegyzést tesz:
- A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is bőségesen elegendő. Fölösleges minden iskolának számítógép, elegendő, ha minden másodikban van.
A legközelebbi alkalommal, egy neves büntetés-végrehajtó intézetet látogat meg a kis team. Mikor a látogatás végére érnek, miniszterünk megjegyzi:
- Itt a raboknak nagyon gyenge a koszt, fel kell javítani, több hús jár nekik. Újabb konditermet kell nyitni nekik, és lehetővé kell tenni, hogy minden szinten legyen Internet-elérés. Mire az egyik társa megkérdezi:
- Te viccelsz? Az ovisoknak, meg az iskolásoknak az ételt a felére csökkentetted, a játékot, meg a számítógépet elvetted tőlük, itt pedig a raboknak a lehető legmaximálisabb kedvezményeket akarod adni?
- Dehogy is viccelek, óvodába, meg iskolába már nem fogunk járni, de ide még bármelyikünk bekerülhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.