Ha valakiről pucér képek jelennek meg engedélye nélkül egy újságban, akkor nem csak kártérítést, de az újság bevételének egy részét is magának követelhetné - ez lesz a sérelemdíj egyik eleme, amit az új Polgári törvénykönyv vezet be. A Ptk. tervezetét múlt héten szavazta meg a kormány, a törvénykönyvben lesz számos újdonság: nemcsak a gyerekek, de az özvegyek is automatikusan örökölhetnének házastársuk után, és a tervek szerint kimarad a kódexből a lelkiismereti szabadság védelme is.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Annyi pénz a világon nincs,amennyi sérelem ebben az országban van !
Feraj49
Annyi pénz a világon nincs,amennyi sérelem ebben az országban van !
coyote3
Engem borzasztóan megsértettek! Legalább 100 misinyire :)
Rézangyal
Ez így konkrétan baromság! Mint tudjuk, megélhetési celebjeink telefonját, laptopját akármilyen adathordozóját időről időre ellopják a gaz gonoszok. Aztán az eszközökről hamarosan fölkerülnek a világhálóra celebjeink titkos szexfotói. Utána már csak megállapodás kérdése valamelyik szennylappal, hogy ki vállalja fel az "engedély nélküli" fotókat osztalék, illetve reklám reményében. Elsők között lesz a lassan Kleopátra-korú Kiszel Tünde...:)
Fater59
Ez a gumicsizmás operett jobbágy , ahogy megszólal , már vérig is sért .
Minden hazugságával , sérteget .Hol a kassza , ahol fölvehetem a pénzt , hogy degeszre tömjem a zsebem .
Hellcat
A fidesz minden megnyilvánulása sértő számomra, főleg mikor a qrbán önelégült vigyorral a a pofáján a képembe hazudik! Na az vérig sért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.