Biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból - mondta Zsigmond Marcell Borsod megyei fideszes politikus tegnap az RTL Klub esti híradójában.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@luigilongo60: Cserépedény !
Csak rá kell nézni a fejére !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perta
Megajóqrvaanyátokat!
A rezsim többe van. Persze ha kimegyek a kölkökkel a híd alá talán elég lesz.
glycerin
Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva az emberek között, mint a józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle.
gabrella
Van pofája az ország legszegényebb részén élők nyakán élősködni és ez képviseli őket!
Dr. Felipe
"Igenis meg lehet élni 47 ezer forintból" Na ezt már sem peti bohóc, sem girnyo, sem sellmaca művésznő nem vállalta de ahogy az ábra mutatja mindig találnak egy fajankót aki a pofánkba mondja ezt az arcátlanságot.
DR Eric CARTMEN
A hírek szerint napi 53 ezer forintból tengődik ez a...!
Dr. Akula
@eric cartmen: 1,6 millát keres havonta ez a kis takony!!! A jó kurva...
nyanya001
@luigilongo60: Cserépedény !
Csak rá kell nézni a fejére !
full
Képviselő Úr!!!Önnek halvány fingja sincs ahhoz,hogy a kikuncsorgott választóitól milyen lehetőséget kapott a megválasztásához,és megvagyonosodásához.Ezek az emberek Önnek addig volt érdekes,és Jók amíg oda tették az X-t a választáson.Ha nem jól tudom cáfoljon meg.Hányszor ült le velük beszélgetni?Hány embertől kérdezte meg hogyan él,és mennyiből?Önnek jár a képviselői fizetés,az alpolgármesteri fizetés,önkormányzati fizetés,csak ez több mint 2 millió forint, plussz ez még nem elég kell a dupla költségtérítés.Ön fényévnyi távolságra van a valóságtól!!!Nem szégyelli a száját kinyitni???Devalvált ember az emberek szemében.Az enyémben is.
Január
Legjobb lenne, ha bebizonyítanák, hogy miként lehet megélni ennyi pénzből.

Ha valaki nem fizet a lakhatásáért, pl szüleinél lakik, nincs rezsi ksg-e, sőt a kajájáért és ruhájáért sem kell pénzt adnia, akkor tényleg meg tud ennyi pénzből élni.

Egyébként, ha mindenért fizetnie kell valakinek, ennyi pénzből csak nyomorogni lehet.
orogordog
@Január: 47000ft/hó legyen a képviselők összes keresete. Autókat, laptopokat vissza is adhatják, nincs ingyen büfé. Azt megnézzük 2 hónap múlva bírják e még, az eddig össze herdált pénzüket meg ki osztjuk a rászorulóknak.
Beliall
Igen meglehet élni!!!
Pont elég hogy kifizesd a számlát, kaját majd lopok a szomszédból, tüzelőt meg valakinek az erdejéből. Ennyi Megvan oldva és még lehet marad pár ezrem berugni is :)
Január
@orogordog: Egészen biztos, hogy nem tudnának megélni ebből a pénzből maximum 1 hétig, de nagy önmegtartóztatás árán csak.
Ugyanis olyan fogasztói szokásaik vannak, melyek egy jóval nagyobb jövedelemhez kötöttek, s mint tudjuk a fogyasztói szokásokat lehet a legnehezebben megváltoztatni.
Rábel
Ha nem fizetem a villanyt,gázt,vizet és az adót akkor esetleg.
Pofátlan fidesz barmok tudnák rájuk gyújtani a pénzüket meg az ötleteiket egy szerencséjük hogy a magzat vizükbe nem volt cápa bár csak lett volna.
kkalman
Marcell! Apád jobban járt volna, ha helyetted egy kis széket csinál, most le mire leülnie. Legközelebb, mielőtt valami baromságot mondasz, kérdezd meg apádtól, hogy hogyan is mennek a dolgok. Mennyi a lakásuk rezsije, amibe te, gondolom nem adsz egy petákot sem.
Te egy ingyenélő, naplopó kisköcsög vagy, méltó tanítványa a vezírnek. Jó lenne, ha ki is próbálnád csámpás szemmel együtt kipróbálnátok, milyen az, hogy 47000 Ft-ból kell megélni.
De azért a 28500-at sem ártana kipróbálni.
gibgab
Az a baj, hogy túl sok ilyen ingyenélő tuskó van manapság a mi kis országunkban. Legtöbb a fidesz - meg a kdnp, majd elfelejtettem - háza táján. Ők nagyon jól élnek, a többi meg le van sz@rva. Lelki szegény gazdagok!!!
X-ray
A havi bruttó 1,4 milliót kereső Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter egy bizottsági meghallgatáson azt mondta: ennyiből – egy közmunkás havi béréből – meg lehet élni.
A miniszteri véleményre a havi 1,7 milliót zsebre vágó zsiga marcell fideszes képviselő is rákontrázott egy hétfői nyilatkozatában. „Biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból" – szögezte le.
Feraj49
Így van ha a politikusok nem a földön járnak ! Zárt közösség az övék ! Szugerálni próbálják az emberekbe,hogy megtudtok éléni 47 ezer forintból. De mi sajnos nem,még a többszöröséből sem ,ezért "lopnunk" kell.
keresztapa
Fordítva kell nekünk értelmezni, mégpedig úgy hogy a politikusok meggyőződésükből kifolyólag megtudnak élni 47 ezer forintból, akkor nem kell nekik ennél több jövedelem.
Mi pedig éljünk az ők jelenlegi fizetésükből, és akkor mi is azt mondjuk, hogy meglehet élni nekik, csak is nekik, 47 ezer forintból.
Fater59
Tömören , úgy barom, ahogy van ! : )))
senkifia68
Hát Marci biztosan tudja!!! Mert ő nem csak a képviselői fizetéséből nem tudott megélni, hanem kevésnek bizonyult az a költségtérítés is amit ezen felül felvett! Hát felvette még egyszer!

RTL Hírek 2011-03-08 08:42:00

A közlemény szerint Zsiga Marcell a képviselőcsoport etikai bizottságának meghallgatásán is elismerte, hogy figyelmetlen volt és hibázott, amikor két helyről vett fel költségtérítést. Az etikai bizottság Zsiga Marcell bocsánatkérését elfogadta, ugyanakkor írásbeli figyelmeztetést adott neki és 150 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezte.

Már megbocsásson az ÚR, de mi a fasznak kell hagyni,megszólalni az ilyen barmokat???
full
Az a legnagyobb hibás aki ennek a kis pöcsnek hitt és rá szavazott,Most meg szív!!!
verőce21
Aki ilyen képtelenséget állít, nyilván nagy tapasztalata van arról, hogyan lehet megélni 47 ezerből.
palika
Legyünk varázsolók, éljünk meg ENNYIBŐL!:-))
dr. prédikátor
Anyád is ennyiből él havonta? te kis köcsög!!!
kamazuka
Ha bele gondolok,ennek a szarjankónak mekkora igaza van!
Ha a következő jó tulajdonságokkal rendelkezel,rájössz,még sok is.
Híd alatt laksz
nem vagy éhes minden nap 3x
nincs autód
egészséges vagy
Semmi képpen nem akarsz adót fizetni,és erre erősen törekedsz!
Akkor ennyi még sok is.

A fidesz nyilvános koncentrációs lágerébe bárki kérheti felvételét!
Shalom!
szaboria1
Egyszerű a képlet bekel költöztetni egy szoba konyhás összkomfortos társasházi lakásba, oda kell adni neki 47000.-ft. és fizesse ki annak a fenntartási költségeit és a maradékból lakjon jól.
senkifia68
@szaboria1: Na nem!!! Azért az még sem állja, hogy beköltöztessük egy lakásba!!!
Hol osztogatnak ma lakást csak úgy!!
Egy 39 nm-es albérletbe, 15 eFt + rezsi.(villany 3000, víz és csatorna 2800, szemét,3200,közösktg 4500)
A maradék 18,500-at ossza el 30-al!!! Napi 600 Ft.!!!
Ételre, ruhára, gyógyszerre! És akkor egyedül él! De a seggét sem tudja kitörölni, mert papirra már nem futja!!
Ezeket a barmokat, vajon ki tájékoztatja arról?
Cséfalvy úrnak pedig innen üzenem, hogy a 28 eFt-ból egyáltlán nem lehetett megélni, és a 47 eFt valóban majdnem a duplája annak az összegnek, csak hát kurvára mindegy, hogy egy zseb van a gatyámon, vagy kettő, ha éhen halok!!!
A középosztályt nem az alsó rétegek még nyomorultabbá tételéből kellene felemelni, hanem azoknak a vagyonából, akik a rendszerváltás után mérhetetlenül pofátlanul kihasználva az akkori politikai, gazdasági és társadalmi előnyüket, a magyar nép vagyonát szétlopták, kiárulták, akik az ország mai állapotáért egyértelműen felelőssé tehetők, és akik a mai napig TÖBB MINT 47 EZER FORINTBÓL ÉLNEK NAPONTA!!!
szaboria1
@senkifia68: Budapesten egy panel közös ktg ma már 10000.-ft és 16000.-ft között van nekünk már 2003-ban régi típusú háznál is több mint 6000.-ft volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.