Most, hogy már mindenki belefáradt a folyamatos felháborodásba, a Matolcsy-Pintér-Zsiga trió szidalmazásába, a cinizmusuk elviselésébe, bejelentjük olvasóinknak legújabb és némiképp meglepő felfedezésünket: hogy a három politikus uraságnak ezúttal igaza van. Meg lehet élni havi 47 ezer forintból.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: ulrike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ulrike
Akkor nagyon jól játszanak. De én azért szeretnék majd egyszer anya lenni, méghozzá itt, magyarországon.
senkifia68
Sokszor azt hinné az ember, hogy események láncolatának látványos és szándék összekapcsolása egyfajta összeseküvés gyártáshoz vezet. Különösen érzékenyen érint, ha úgy érezzük, életünk minőségét akarva, vagy akaratlanul limitálni szándékoznak politikusok, hivatalok, vagy akár munkahelyi vezetők.
Pedig hát a történelem csupán ismételte önmagát. Megint!
2008 vége felé,amikor már nyilvánvaló volt, hogy gazdasági világválság első áldozata Magyarország lesz,és a Forint árfolyama az egekbe szökött (320 HUF = 1EUR) volt néhány érdekes lelekesítő elit politikusi megnyilvánulás a közmédiában. Akkor tájban a segély még a harmincezer Ft-ot sem érte el.Országvezetőnk könybelábadt szemekkelölelt át egy ránvosra sminkelt öregasszonyt és sírástól elcsukló hangon közölte, "...Hogyne tudnám, milyen kutya nehéz megélni 40 ezer forintból..." Többen felszisszentek a riport hallatán, vajon milyen negyvenezerről lehetett szó, de a történet akkor itt véget ért. Néhány nappal később ugyan ő egy másik csatornán, mosolygva számolt be riporternőnek, hogy "bizony nem lehet könnyű Klárának beosztani a napi 220 ezret, amiből a család él. (Ez a konyha pénz!!!)
Eltelt három év és már 47 ezret kell beosztani! Városi emberként bizony szinte megvalósíthatalan feladat, további feketén jött-ment kiegészítés nélkül. Falun kicsit más a helyzet.Bizony nagyon sok család él úgy, hogy megtermelve a saját szükségleteiket effektíve pénzforrásuk, vagy a járadék, vagy a rokkantsági, vagy valamilyen segély. Ezekből telik a villanyra, a vízre és a gyógyszerre, de családot eltartani nem lehet. Idős ember a temetésig így kihúzhatja! De életet, családot tervezni erre nem lehet. Azt mondják van kiút, el kell költözni oda, ahol van munkahely! Javaslom az ötletgazdának, hogy cseréljük életet csak 6 hónapra! Akinek nincs miből költöznie, (annyit is ér => Lázár János!!) mert a lakása háza a lepusztult, lepusztított vidék miatt annyit sem ér, amennyi önerőre elég lenne egy ingatlan vásárlási hitelhez ott, ahol munka van,...
palika
@ulrike: Ha szülni szeretnél, először magatoknak! Nem szabad foglalkozni azzal, hogy milyen a gazdasági helyzet, mert akkor soha nem lesz utódod! Ha megértél rá, szülj! Sok boldogságot hozzá!
ulrike
@palika: úgy lesz, Palika, köszi. De azért még várok egy kicsit, hátha jobb lesz valami. Nemtom mi.
senkifia68
...vajon mit tehet? Marad és vegetál, vagy összefog és túlél! Van rá példa, nem egy!
Eljátszadoztam a gondolattal, hogy ha 2008-ban az IMF és az EU tekintettel a trükkök százaira nem ad hitelt hazánknak, ma vajon milyen körülmények között élnénk!?
palika
@ulrike: Nagyon sokan vártak, aztán amikor már jöhetett volna, nem jött! Ezt ne feledd!:--))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.