A négy 1,5-2,5 perces videó közös eleme, hogy a cigányellenes előítélet miatt megalázó helyzetbe kerülő romák valamilyen módon bosszút állnak a sérelmükért, és győztesként kerülnek ki a szituációból.

Forrás: csepel.info
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qwertt
@sólyomszem: Mélyen egyet értek! Sajnos, akik védik őket, azok többnyire nem élnek köztük.
alfás
@qwertt: igen. az a sok látszat-fajvédő általában a rózsadombról mondja meg a tutit. és misem egyszerübb rasszizmussal vádolni valakit,ahelyett,hogy tennék azért,hogy ne így legyen. de ezt az alapműveltséget,csak az iskolában fogja megkapni. ahol többek közt azt is megtanítják,hogy ami nem az enyém,ahhoz nem nyulok.
alfás
@qwertt: és ami a másik! sokan vannak még itt,akiknek nem kellene. de a cigány az eggyettlen,aki hajlamos az élet ellenes bűncselekményre. és mivel az ő számára az én életem nem jelent semmit,így érthető okokból,én is lesz@rom,ha a kölyke éhen döglik.
qwertt
@alfás: Igen, de ezzel az a gond, hogy a cigány soha nem döglik éhen és soha nem fagy meg. Én még ilyet cigány esetében nem láttam, pedig a legtöbb semmit nem csinál.
Ugye a bűnözés és az állami támogatás (mindkettő a magyarság kontójára, milliárdos tételben éves szinten) kifizetődő számukra!

DE MEDDIG???
alfás
@qwertt: addig amíg az Ország elnöke nem Magyar-Keresztény lesz. eddig honnan is voltak? köszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.