Mielőtt még nagyon belelovalod magad az önsajnálatba, nézz körül magad körül. Szerintem nagyon sok ember szívesen cserélne veled a közvetlen környezetedben is. Például azok, akiknek veled ellentétben nem hogy számítógépük és internetük sincs, de még az áramot is kikapcsolták náluk. Komolyan mondom, minden magyart elküldenék valahová külföldre egy kicsit. A magyarokból állandóan ömlik a panasz, hogy milyen szegényen élnek, miközben a Föld lakosságának legalább 80%-a szívesen cserélne velük azonnal. Emberek milliárdjai próbálnak megélni napi két dollárból. És a legnagyobb tragédia az egészben, hogy közben nem panaszkodnak, hanem örülnek az életnek.

Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@zsolti: A húsos fazék mellől írogatsz? Tudjuk , mert már többször találkoztunk a lézerjanis hozzáállásoddal és mentalitásoddal.
Még azért a Himnuszos ócska dumához hozzátennék annyit, hogy aki tanult történelmet, az pontosan tudja, mit jelent az hogy "balsors akit régen tép"
A gyengébbek kedvéért elmondom: a Kelet felől jövő támadoknak mindíg mi voltunk az útjában! Mivel kis nemzet voltunk, visszaverni, legyőzni nem tudtuk őket, de feltartóztatni igen. Ha mi, magyarok nem lettünk volna és kiválóan küzdő ősapáink, akkor a török császár rég az Északi tengerben áztatta volna a csülkeit! Gondolom a zsolti olyan bátor, hogy a nagy Oroszországgal is felvette volna a harcot. Kár, hogy csak egy lúzer ;)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
Minden emberben benne van az a vágy az élete során hogy gyarapodjon anyagilag,persze nem mindegy hogy lopással vagy munkával.És ha egy kormány vagy egy ember gátolja az életterét abban hogy előre jusson akkor persze hogy zúgolódik.A kecske pásztor meg annak örül, ha gyarapodik a nyáj ,mi meg másnak.
Dr.luigilongo60
@zsolti: Inkább kérj bocsánatot!
Hidd el nem nehéz.
Levendula
@zsolti: Mi, ötvenes éveikben lévők biztosan nem fogjuk itt hagyni az egy élet munkájával megvásárolt házat, ingóságokat. De a gyerekeink már mobilabbak, az egyik fiúnk már külföldön él és dolgozik, és annyit keres, hogy abból bennünket, szülőket is segíteni tud, igaz, még szerencsére nem szorulunk rá.
Voltak ismerőseink, akik mindent felégettek maguk után, most nagyvárosban laknak albérletben, a fizetésük fele elmegy erre, a másik pedig a rezsire és a kajára.
Könnyű osztani az észt olyannak, aki jó körülmények között él, egyébként nem értek veled egyet szinte semmiben.
zsolti
@luigilongo60: miért is? én jól szórakozok, és mint már írtam: pontosan erről a fajzatról szól a cikk. elolvasod, utána megnézed itt a reakciókat és teljes a kép. az, hogy valaki magára ismert, és elkezd személyeskedni dühében, pont nem érdekel. megkockáztatom el sem olvasta, vagy ha igen, nem értett egy szót sem belőle, mert már az első mondatnál habzó szájjal ismételgette a prekoncepcióját, amit majd jól be fog ide írni, mert mi az hogy valaki jobban tudja, hogy hogyan lehetne okosabban élni... na de tényleg lezártam részemről, törődjünk bele, ez a téma nektek most nem jött át.
Dr.luigilongo60
@zsolti: Csak a vénasszony kijelentésért gondoltam, semmi másért.
De bocs ,ha belepofáztam feleslegesen.
Rézangyal
Vannak emberek, akik nem látják a fától az erdőt, aranyom, de azt hiszik ők xarják a spanyolvisaszt. Te ezek közé tartozol. Higgy amit akarsz, engem ez a kérdés személyesen nem érint, te viszont a kérdésemre nem tudtál válaszolni, ez mindent elárul rólad. Most már tudjuk azt is, hogy neked mi jön át és mi nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.