Isten éltesse a lengyeleket, le a spekulánsokkal! - Orbán beszédére teljesen megtelt a Kossuth tér és környéke. A miniszterelnök burkoltan ugyan, kemény szavakkal üzent az EU illetékeseinek is, azt hangoztatta: ha nem döntik meg a spekulánsok uralmát, befellegzik Európának. A lengyelek éltették Orbánt, bár a beszédekből semmit nem értettek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
VALAKI , MEGINT JÓ MÉLYEN A ZSEBÉBE NYÚLT
./ MÉG SZERENCSE , HOGY NEM OSZTOGATTAK , DESSZERTNEK HÍMES TOJÁST ! : )))/
gibgab
@Fater59: "Orbán viszont "Putyinhoz hasonlóan bármikor kivisz az utcára tízezreket (…), nem utolsósorban a gazdaságból érkező, tőkeerős szponzoroknak és az állami média intenzív imázskampányainak köszönhetően". (Berliner Zeitung)
Fater59
@gibgab: Igazságod vagyon , de a tőke is csak addig lesz mögötte , még hasznuk van belőle .Első adandó alkalommal , mikor már nem lesz mit adni, máris tovább állnak .
vörösfuvalat
Vagy nagyon nagy manipulátor ez az ember vagy végletekig ostoba.Ha ezek a "spekulánsok" nem adnának pénzt az ország működtetésére egy év se telne el és már Orbán nem lenne hatalmon.Sok mindent elviselnek az emberek de a nyomort nem szeretik. Végig hallgattam ez egy sima gyújtogató bujtogató az érzelmekre ható felszólalás volt.
KöBüKi
Addig üzenget,mig egyszer "kupán verik"- aztán elfogy a regimentje.!!!
Látva a Kossuth - teret,bizony még mindig vagy sok a birka,v agy sok a bértapsoló.!!!
adrenalink
Úgy érzem még egy darabig egyedül fog üddögélni az asztalnál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.