Mi, ma élő magyarok '48 politikai és szellemi örökösei vagyunk, ami azt is jelenti, hogy nem leszünk gyarmat – jelentette ki Orbán Viktor Kossuth téri ünnepi beszédében.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
Rettentő igazság az lenne, ha eltakarodnál a francba! Te igazmondó: végig hazudtad a 2- éved "királyságát. (Úgy undorodom tőle, hogy nincs rá jelző.)
gibgab
Igazságos kormányt Magyarországnak!
Milyen álságos dolog az igazságosságról hallani annak a szájából, akinek az irányításával itthon meg le se sz@rják.
Fater59
Te felcsúti , gumicsizmás operett paraszt !
Tudod mit jelent " IGAZSÁG " ? Tőled igencsak furcsa ezt hallani , akkor is hazudsz ha kérdezel . Az elmúlt két évben , nem volt egy őszinte szavad sem . Mindig azt mondtad , mindenkinek, amit hallani akart .
Igazság az lenne , ha holnap az egész bandáddal eltűnnétek a balfenéken !
silber13
Vitya! Örömmel üdvözlünk a plagizátorok táborában! Az "igazságot Magyarországnak!" szöveg nem a te agyadból pattant ki, létezett az már 1931 óta.És ez nem volt más mint annak a repülőnek a neve / " Justice for Hungary " /, amivel két magyar repülő / Endresz György és Magyar Sándor / a magyarok közül elsőkként repülték át az óceánt! Más tollával ékeskedünk? Vagy ragadós a Schmitt szindróma? Csúnya dolog ez egy ilyen gigantikus formátumú emberkétől, mint amilyen te vagy Vitya!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.