Az 1848-as forradalom örökösének állította be saját kormányának szabadságharcát Orbán Viktor. A Kossuth téren mondott ünnepi beszédében Orbán azt mondta: Magyarországnak a saját tengelye körül kell forognia, és nem hagyják, hogy mások diktálják az alkotmányt. A kormányfő keményen odaszólt a Magyar Nemzeti Banknak és az Európai Bizottságnak is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ennek a rekedten ordítozó felcsúti búgócsigának a mai hegyi beszédéért / vagy inkább fenyegetőzéséért / nagyon nagy árat fogunk fizetni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Egy infarktus SEGITENE rajta is és rajtunk is.!!!
glycerin
Szomjan halok a forrás vize mellett;
Tűzben égek és mégis vacogok;
Parazsas kályhánál vad láz diderget;
Hazám földjén is száműzött vagyok.

Francois Villon
kockapac
VALAKI FELHOMÁLYOSÍTHATNÁ A TÖRPEDAKOTÁT HOGY A MIKROFON FELERŐSÍTI AZ EMBER HANGJÁT, EZÉRT NEM KELL BELE ÜVÖLTENI!!!
kkalman
Az ilyen lökött beszólásoknak köszönhetően néznek ránk sanda szemmel a kontinens boldogabbik felén.
abacs62
Majd akkor leszel igazán dühös, ha majd a "zemberek" szembesítenek az ellenük folytatott "szabadságharcoddal" Te.. te.. úgy is tudod mit akarok mondani.. rád nézve már nincs is jelző...
Csolovek
A nagy előd is így kezdte Németországban a háború előtt,csak az a német népnek akart jót. Még is belebukott. "ő" is belebukik de remélem háború nélkül. Ha a nép nyakát szorongatja nem tudom,hogy kire fog támaszkodni mert külföld nem védi meg az biztos. Sajnálom azt a sok megvezetett embert. Nincs rosszabb mint mikor jön a kijózanodás. Ezek az emberek majd lebegni fognak a térbe és nem tudják,hogy hogyan fogjanak talajt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.