Flashmobot szervez kedd estére a Kossuth térre az LMP a Schmitt Pál kisdoktorijával kapcsolatban közzétett vizsgálóbizottsági jelentés eredménye miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Marcus Hibiscus
"flashmobot" ? Ne "flashmobot" már! Van szép magyar szavunk is rá nem?Nem is egy.Ennyire ne legyünk már trendi angol szlengesek.Hívjátok tüntetésnek,vagy felszólalásnak,vagy akárminek,amit mindenki ért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ladimor
Kár hogy a hírekben csak erről az egy témáról megy minden már hónapok óta, mintha Schmitt diplomája lenne a legnagyobb gond ebben az országban... elképesztő hogy az ellenzék nem tud mással előjönni és nem szál le egy ilyen pitiáner ügyről.
sport50
@Ladimor: ez pitiáner ügy?ha ezt megmeri tenni nyíltan azorbán mi jöhet még??mindenben így működik.agresszív minden cselekedete ha valami nem úgy megy ahogy elképzelte!schmitt csak 1példa rá a sok közül.
keresztapa
Magyarul mert így érthető az LMP remélem még magyar, vagy a flanc már az értelmet is
felül írja:LMP Flashmobot illetve Csőcselék villámcsődületét szervezi a Kossuth térre Kedd estére, hát nem tudni, hogy a megjelentek mennyire díjazzák ezt az idegen alázó kifejezést.
Ladimor
@sport50: Erről csak azt tudom mondani, hogy érdekes módon pl.: amikor kiderült Gál J. Zoltánról hogy vette az érettségijét és Medgyessy idején szóvivő volt, abból nem lett felháborodás...
És elárulom neked majdnem mindenki így csinálja a mai napig egyetemeken a szakdolgozatokat, diplomamunkákat. Ez még nálunk is így volt, hogy idegen könyvekből másoltunk fordítottunk stb. Ha nem így lenne akkor itt régen nem lenne annyi diplomás mint amennyi ma van, mert egyszerűen kutatómunkából nem lehet megcsinálni egy doktorit (nincs annyi téma hogy meglehessen), az ember kénytelen másokra hagyatkozni, előző munkák alapján irodalmazni stb...
Azt sem értem hogy mi az hogy valaki (jelen esetben egy riporter) besétál valahova és elkéri ennek, meg ennek az embernek a diplomamunkáját csak úgy és publikálja. Nekem annó egyetemen, egy rakat engedély kellett ahhoz, hogy csak egy pillantást vehessek egy másik személy dolgozatára... itt meg mindenféle jött-ment ellenzéki propaganda riporternek kiadják és nyilvánosan publikálják? Hogy van ez?

Engem ilyen szennyel nem fog senki etetni, köszöntem!
Don Marcus Hibiscus
Pont ma olvastam,hogy a plágium vizsgáló bizottságból a vizsgálat kellős közepén az egyik vizsgálót valamilyen alelnökké léptették elő. Biztosan teljesen véletlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.