Schmitt Pál plágiumügyének dagadása sorozatos kommunikációs hibák következménye.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
@prof.senkifia68 dr.: azért az 1979 -ben alakult HVG -re nem mondanám, hogy schmitt tündöklése és bukása előtt nem létezett... de nem is ez a lényeg. ahogy az informátor személye sem: azon lehet fogást találni, akin van. schmitten bőven volt, hogy valaki lebuktatja, vagy magától kotyogja el ezt egy részeg hajnalon, olyan mindegy. nem feddhetetlen, és egy ilyen ne akarjon "az emberek ember" lenni - ennyi a történet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
hát igen kedves adrenalink, erről beszéltek már kb fél éve.
mert ugye annak idején, mikor megteremtették a lehetőségét annak, hogy schmitt úr mindent megtartva visszavonulhasson, sokakban felmerült a kérdés, hogy esetleg, a vezérünk saját magának készíti elő a terepet, a kis palotácskát magának újítja fel (egyébként ezt már mondták az előző degeneregnálásának az idején is, mikor elkezdte átépíteni saját szája íze szerint a sándor palotát)
és lesz egy köztársasági miniszterelnök vezénylőtábornokunk.
Csizmás Kond
@zsolti: Azt is olvastam, hogy abban a bizonyos műben nem utal a szerzőre, vagyis a bolgárra, na akkor honnan tudták, hogy kinek a munkájával kell összehasonlítani, ami még magyarra sem volt lefordítva, hanem ha jól olvastam franciára.
Ezt valaki direkt csinálta kéremszépen.
zsolti
@Csizmás Kond: tehát ezzel most mit akarsz mondani? hogy schmitt maximálisan, erőn felül megtett mindent, hogy ne derüljön ki a lopása, de valami fránya fülke-ellenforradalmár mégis lebuktatta, ezért vesszen a bitang áruló? hát ez van.

propeller.hu/itthon/2228599-schmitt-pal-plagiumbotranya-gavra-gabor
itt volt róla szó, hogy a hvg szerint hogy indult a sztori. amúgy én simán el tudom képzelni, hogy vannak olyan ráérősök, akik ilyen senkiháziak múltját kutatgatják szabadidejükben, hátha találnak valami csámcsogni valót.
Csizmás Kond
@zsolti: Nem tudom hányan olvasgatnak doktori időtöltésképpen, de szerintem kevesen és ezért kétlem, hogy véletlenül bukkantak volna rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.