Április közepéig kell megvizsgálnia Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszternek, hogyan fizethető ki pénzbeli ellátás helyett utalványban több szociális juttatás, így például a családi pótlék, a lakásfenntartási támogatás, a rendszeres szociális segély és az átmeneti segély - a kormány erről szóló döntése a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Ne ők szabják már meg hol költsem el, élelmiszerre a pénzt. Az utalványt nem lehet bárhol beváltani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
Akkó ezs most Spéter Erzsébet emlékére lett... ?!
gugu45
A,mikor a Monoki Polgármester adta jegyben a segélyt, fitymaszék nagyon fel voltak háborodva.
Bandita82
azért Réthelyi Miklós tól meg kérdezném hogy a áram szolgáltató is így gondolja meg a ruha üzletek? mert ők biztos nem fogják elfogadni az utalványt na meg húst nem is vehetsz belőle
szaboria1
Figyeljetek egy kicsit miért is családi pótléknak nevezték el anno. Azon egyszerű oknál fogva, hogy ezzel is a családokat segítség nem csak kaja kell a gyerekeknek hanem ruha és cipő is. Sok családnak ma a rezsi kifizetésére is kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.